Tivat- Waikiki Beach

Tivatban, Donja Lastva részünkön épült 2016-ban az új modern, minden igényt kielégítő Waikiki Beach.

Házunktól kb. 700 m-re található meg. 

Napozó ágyak, baldahinos ágyak, strandszervíz, gyermek játszótér, toilettek, étterem, büfé, fagyizó, wifi áll rendelkezésre. Maga a srand ingyenes, a szolgáltatásokért fizetni kell. Napozó ágyak párban egy ernyővel: kb 15 €/nap.

Tivat

Tivatban több strand is található. Közvetlenül a ház alatt van egy apró köves partszakasz.
A következő videó bemutatja:

http://www.youtube.com/watch?v=h3cA7r3UEnw

Legközelebbi rész egyenesen a háztól gyalogúton apró kavicsos, be lehet sétálni  a tengerbe illetve épített része ugrálásokra alkalmas  kb 5-10 perc a háztól.

10 perces sétára található egy 500 négyzetméteres strand, partját mesterségesen alakították ki. Lépcsõkön is lehet belemenni a vízbe.

Harmadik strand a háztól kb 500-800 m-re van (10-15 perces séta, végig bárok és bazársorok mentén). Ez a szakasz kedvezõ a gyerekeknek és fiataloknak egyaránt. Hangulatos pálma levelekkel fedett bár található itt,napközben étkezési lehetőségekkel.

Plavi Horizont

A Plavi Horizonti az apartmantól 15 percre található autóval (kb 15 km).

A strand elõtt zárt parkolóban lehet parkolni az autókkal. A homokos part a nyílt tengerre néz, de két oldalról félszigetszerűen benyúló sziklák megvédik a nagyobb hullámoktól.

A sekély tenger különösen kedvező a gyerekek és a nem úszók számára. A víz nagyon tiszta.

A strandhoz éttermek, foci-tenisz pályák tartoznak.

Krasici

A Krasici strand a szállástól 15 percre található autóval (kb 15km).A strand 2 km hosszú, kiépített.

Azoknak ajánljuk, akik a sziklás partokat kedvelik. A part mentén végig hangulatos pálma levelekkel fedett bátrakban árulják a hűsítő italokat és a speciális montenegrói koktélokat.

A parton végig természet által kialakított és mesterségesen létre hozott napozók találhatók.

Jaz

Jaz-i strand 20 percre van autóval (kb 22km) az apartmantól.

A strand nagyobb része apró homokkal borított, a másik hófehér kavicsok borítják a vízben és a parton is, és van sziklás része is.A Jaz-i strandon mindenféle vízispsort eszköz kölcsönözhető.

A strand két oldalról hegyekkel védett, ami biztosítja a kellemes klímát.

Trsteno

Trsteno nevű strandra a Jaz felé vezetõ úton kell menni (kb 27 km).A páratlan szépségű strandhoz kiépített út visz. Megtalálható e szépséges öbölben a homokos és a sziklás part is.

Kiszolgálásban sincs hiány, hiszen a félig vízre települt bárakban mindenki megtalálja a kedvére való ételt és italt. A fiatalok álltal nagyon kedvelt hely mert egész nap zene szól és a tengerben táncolnak az strandolok.

Mogren

Mogren strand 22 perces útra van a szállástól autóval (kb 25km).A strandot közepes nagyságú homokszemek borítják. A víz égszínkék.A strandra vezetõ út sziklafalak tövében vezet. A strand fölötti rész klímája annyira kellemes, hogy az alkalmi masszázspadokon szinte megújul az ember.

Érdemes búvárszemüveget is magunkkal vinni, hiszen a tengeröböl tele van szebbnél szebb halakkal.

Oblatno

A háztól 20 perces út autóval a Plavi Horizont irányába (kb 18 km).

Az öböl mely RadoviÄi közelében van 1200 méter hosszú, homokos strand és egy még érdekesebb köves stranddal. A háttérben érintetlen erdő van, mely különösen széppé teszi a környéket.

Ploce

Tivat és Budva között található Montenegro egyik legszebb rendezett strandja.

A háztól 25 percre van autóval (kb 27 km).

Zenés hangulatos étterem, kávézó, medencék, drinkbár, kavicsos nyílt tengeri stranddal.